Събития

Изберете видовете събития, за които искате да търсите.

Маргарита

Относно Кундалини инърденс
неделя, 15 септември, 2024 г.
Благодаря на Катерина и Румен за подкрепата, която оказват в Кундалини инърденс преживяването ми! Топлотата и изобилието от енергия, които получавам всеки път, действат силно подкрепящо за стремежа ми към хармония. Сърдечни поздрави! Маргарита В.

Марияна

Относно Медитация
петък, 13 септември, 2024 г.
Благодаря ви, Румен и Катерина! Медитацията беше много личен подарък - преживях среща със себе си. Получих спокойствие, увереност, енергия. Осъзнах отново, че излъчването на любов и доброта те прави светъл човек. Днес Светлината е с мен. Благодарна съм ви!

Milina

Относно Медитация
петък, 13 септември, 2024 г.
Медитацията беше прекрасна! Видях ясно Вътрешното си дете и общувах с него! Изживяването е докосване до душата и вътрешния свят. Помогна ми в пътя към моето вътрешно развитие. Благодаря от сърце😍Румен и Катерина!

Елена

Относно Медитация
петък, 13 септември, 2024 г.
Срещите ми с моето вътрешно дете са най-изпълнените със смисъл, красота, интимност, любов. Те са потапяне в себе си. Даване на любов на себе си. Неизмерима е силата на любовта. Дайте си я! ❤️

Галина

Относно Медитация
петък, 13 септември, 2024 г.
Изключотелно преживяване. Запознаването ми с Катерина и Румен от Innerharmony и участието в техните сесии е едно от най - хубавите неща, които съм правила за себе си и за своето самоусъвършенстване. Прекрасни хора и професионалисти, с които смятам заедно да работим и занапред. Препоръчвам горещо.