Събития

Изберете видовете събития, за които искате да търсите.

Милена

Относно Кундалини инърденс
понеделник, 30 септември, 2024 г.
Това е практика, която трудно може да се опише с думи. Всеки път - различна, всеки път - изваждаща от теб неща, които не би могъл иначе да изкопчиш от себе си. Потъваш, летиш, плачеш, смееш се, тъгуваш, щастлив си и ... още безброй чувства и усещания. Благодаря Ви, че споделяте с нас тази енергия!

Марияна

Относно Хоопонопоно МЕДИТАЦИЯ
четвъртък, 26 септември, 2024 г.
Отново имах специално преживяване, което ме изпълни със спокойствие, балансира енергията ми, зареди ме с увереност. Това се случва, защото доверието ми към вас, Румен и Катерина, е безрезервно. Благодаря ви за вниманието! Благодаря ви за срещите!

Таня

Относно Хоопонопоно МЕДИТАЦИЯ
петък, 20 септември, 2024 г.
Беше много интересно и зареждащо, но по-интересно се случи на следващия ден. Получих обаждане, което раздвижи и поправи стари изоставени дела и върна ме към рода и корените ми.

Ивелина

Относно Хоопонопоно МЕДИТАЦИЯ
петък, 20 септември, 2024 г.
Събитието беше точно това, от което не знаех,че имам нужда в този момент. Добре организирано, без нещо излишно. Водещите са доста адекватни и отделят специално внимание на всеки от участниците.

Йорданка

Относно Медитация
вторник, 17 септември, 2024 г.
Благодаря на Вселената, че ви намерих…. Вашето отношение към хората е прекрасно.Изживяването е вълнуващо докосване на вътрешния свят.Благодаря от ❤️ на Румен и Катерина за отдадеността им.Осъзнавам, че медитацията дава спокойствие, увереност и енергия.Препоръчвам горещо.❤️