Тета Хийлинг МЕДИТАЦИЯ
  • Пловдив

  • четвъртък, 8 август, 2024 г., 19:00 ч.
  • Студио InnerHarmony
  • ул. "Кап. Коста Паница" - 4, ателие 7
  • 20.00 лв.
  • 1:00 ч.
  • 🌟 Тета Хийлинг Медитация на тема: Откриване и освобождаване на вътрешния глас 🌈

    🔍 За Тета Хийлинг: Тета Хийлинг е мощен медитативен процес, който позволява директен достъп до подсъзнателни убеждения и чувства, чрез достигане до тета състояние на съзнанието.

    🌀 Петата Чакра: Ключът към Вашия Вътрешен Глас

    Петата чакра, или Вишудха, е вратата към вашето самоизразяване и комуникация. Когато е блокирана, може да се чувствате неспособни да изразите своите мисли и чувства, да имате страх от оценка или да се борите с ниско самочувствие. Тета Хийлинг медитацията ви позволява да навлезете в тета състояние на съзнание, където можете лесно да идентифицирате и трансформирате подсъзнателни убеждения, които ви задържат.

    💡 Трансформирайте Убежденията Си

    В тази медитация, ние ще работим за откриването и освобождаването на вътрешния ви глас, като внедрим нови, подкрепящи убеждения, които са в хармония с вашето автентично аз.

    🌈 Подарете си Свободата да Бъдете Вие

    Пригответе се за едно незабравимо духовно пътешествие, което ще ви направи по-смели, по-сигурни в себе си и свободни да изразявате своята уникалност и креативност. Това е вашата възможност да разблокирате пълния си потенциал и да живеете живот, изпълнен с изобилие, радост и истинско самоизразяване.

    📅 Кога? Четвъртък, 8 август, от 19:00 часа
    📍 Къде? Ул. "Кап. Коста паница" 4, ателие 7, зад мол Плаза, гр. Пловдив
    💰 Такса участие: 20 лв.

    🌿 Елате да споделим заедно тази пътека на преобразяване и да научим как да слушаме по-добре нашия вътрешен глас, стъпка по стъпка, с почит и разбиране.