Тета Хийлинг МЕДИТАЦИЯ
  • Пловдив

  • вторник, 1 октомври, 2024 г., 19:00 ч.
  • Студио InnerHarmony
  • Пловдив, ул. "Кап. Коста Паница" - 4, ателие 7
  • 25.00 лв.
  • 1:30 ч.
  • Заповядайте на едно вдъхновяващо преживяване:

    🌟 Тета Хийлинг Медитация на тема: Откриване и освобождаване на вътрешния глас 🌈

    🔍 За Тета Хийлинг: Тета Хийлинг е мощен медитативен процес, който позволява директен достъп до подсъзнателни убеждения и чувства, чрез достигане до тета състояние на съзнанието.

    🌀 Петата Чакра: Ключът към вашия вътрешен глас

    Петата чакра, или Вишудха, е вратата към вашето самоизразяване и комуникация. Когато е блокирана, може да се чувствате неспособни да изразите своите мисли и чувства, да имате страх от оценка или да се борите с ниско самочувствие. Тета Хийлинг медитацията ви позволява да навлезете в тета състояние на съзнание, където можете лесно да идентифицирате и трансформирате подсъзнателни убеждения, които ви задържат.

    💡 Трансформирайте убежденията си

    В тази медитация, ние ще работим за откриването и освобождаването на вътрешния ви глас, като внедрим нови, подкрепящи убеждения, които са в хармония с вашето автентично аз.

    🌈 Подарете си свободата да бъдете вие

    Пригответе се за едно незабравимо духовно пътешествие, което ще ви направи по-смели, по-сигурни в себе си и свободни да изразявате своята уникалност и креативност. Това е вашата възможност да разблокирате пълния си потенциал и да живеете живот, изпълнен с изобилие, радост и истинско самоизразяване.

    📅 Кога? Вторник, 1 октомври, от 19:00 часа,
    📍 Къде? ул. "Кап. Коста Паница" 4, ателие 7, зад мол Плаза, гр. Пловдив.
    💰 Такса участие: 25лв.

    🌿 Присъединете се към нас за едно дълбоко пътуване към себе си и научете как да се свържете с вътрешния си глас, за да постигнете хармония и автентичност в живота си.