Хоопонопоно МЕДИТАЦИЯ
  • Пловдив

  • четвъртък, 11 юли, 2024 г., 19:00 ч.
  • Студио InnerHarmony
  • ул. "Кап. Коста Паница" - 4, ателие 7
  • 20.00 лв.
  • 1:00 ч.
  • 🌀 Имаме удоволствието да ви поканим на уникално събитие, което ще промени живота ви – медитация с хавайската техника Хоопонопоно! 🌊

    🌴 Това древно изкуство за пречистване и възстановяване на ума и душата ще ви освободи от всичко, което ви тежи. Освен това, ще получите и специална насочваща беседа, която ще ви помогне да интегрирате наученото в ежедневието си.

    ✨ Защо да не пропускате това събитие?
    Представете си живот, изпълнен с хармония, радост и вътрешен мир. Ако искате да се освободите от стари обиди и да откриете пътя към истинско щастие, това събитие е за вас! ❤️🕊️

    🌟 Какво ще получите от тази трансформираща медитация:
    ✅ Дълбоко вътрешно пречистване: Освободете се от умствените и емоционални блокажи, които ви пречат да бъдете истински щастливи.
    ✅ Емоционална стабилност: Научете се да контролирате и балансирате емоциите си, за да реагирате спокойно на стресови ситуации.
    ✅ Подобрена комуникация и връзки: Усетете подобрение във взаимоотношенията си чрез освобождаване на негативните енергии и старите обиди.
    ✅ Повишено самочувствие и увереност: Почувствайте се по-силни и уверени в собствените си възможности чрез освобождаване от миналите неуспехи и грешки.
    ✅ Здравословно благополучие: Намалете стреса и подобрете общото си здраве чрез релаксация и вътрешен мир.

    📅 Кога и къде?
    Заповядайте на 11 юли, четвъртък, в 19:00 часа на адрес: ул. "Кап. Коста Паница" 4, ателие 7, зад мол Плаза, гр. Пловдив.
    💰 Такса участие: 20 лв.

    ❗ Внимание: Местата са ограничени, така че резервирайте своето място навреме! ❗

    🌟 Очакваме ви с радост и вълнение да споделим този магичен процес на преобразяване заедно. 🌈

    🌿 Бъдете част от това незабравимо пътуване към себе си! 🧘‍♂️