Всички места са заети! Кундалини инърденс
  • Бургас

  • сряда, 29 май, 2024 г., 19:00 ч.
  • Амитабха йога шала
  • ж.к. "Братя Миладинови", бл.57 вх.12
  • 65.00 лв.
  • 2:00 ч.
  • 🌈✨ Изживейте Магията на Кундалини Инърденс ✨🌈

    🌀 Заповядайте на уникална сесия на Кундалини Инърденс - пътешествие към вътрешната сила и просветление, което ще преобрази вашия ум, тяло и дух.

    📅 Кога? 29 май, сряда от 19:00 часа
    📍 Къде? Амитабха йога шала, ж.к Братя Миладинови бл.57 вх.12, отляво на стълбището на читалище Пробуда, гр. Бургас.

    💰 Такса участие: 65 лв.

    🔥 Сесията на Кундалини Инърденс е специално създадена да ви помогне да освободите блокирания енергиен поток, да усилите вашата жизненост и да откриете по-дълбоко чувство за мир и яснота в живота си.

    ❗ Внимание: Местата са ограничени! Не изпускайте възможността да сте част от това трансформиращо преживяване.

    📞 За повече информация и резервации:
    +359877811443
    +359897517933

    Не пропускайте тази уникална възможност да се свържете с вашата вътрешна сила и мъдрост. Очакваме ви да споделим заедно този незабравим момент!

Innerdance е базиран на съзнателен транс, чрез който влизаме в едно пространство на наблюдение и изцеление. Оттам се гледаме само с любов и единственото, което можем да направим е да премахваме слоевете от себе си, докато постигнем най-добрата си версия.

Повече информация

Не трябва да правите нищо, освен да легнете на постелката, да затворите очи, да пуснете контрола, да се оставите да потечете и да премахвате негативни слоеве от вас, докато стигнете до най-добрата си версия. Свири специално направена музика, която ще ви подкрепя по време на вашето пътуване и ще спомогне да се свържете с вашата жизнена енергия, която се движи вътре във всеки един от нас. Всяка сесия се преживява по различен начин от всеки участник. Хората често се смеят или изпадат в детски плач, имат желание за танц или направо танцуват. Чувстват се удовлетворени или ядосани… Цялата палитра от изпитани емоции по време на сесията води до изчистване на стреса, блокажите или травмите, от които човек е имал нужда да се отърси.

Повече информация